favorits
A A

Espai Provença

LLOGUER ESPAIS PER ESDEVENIMENTS: ESPAI PROVENÇA

 

Espai Provença com a marca i transmissió de valors

Espai Provença és la marca d’un entorn vinculat a FGC, capaç de fer de marca paraigües a qualsevol producte o servei que vulgui aixoplugar-s’hi, assumint i compartint els valors d’ FGC.

Més de 25 anys d’experiència treballant en la promoció del territori, del transport públic i de les activitats d’oci i turisme.

El prestigi de la marca FGC a Catalunya, com a sinònim d’eficiència, eficàcia i excel·lència en la gestió dels seus negocis.

La confiança en l’èxit de les col·laboracions entre sectors econòmics, socials i culturals, com a motor per a la promoció del territori i l’economia.

Possibilitats de la sala

Organització d’esdeveniments

  • L’Espai Provença permet realitzar presentacions de producte, de fires o territoris, degustacions, workshops, exposicions, showrooms i tot allò que suposi un actiu en la promoció de qualsevol producte.

 

  • L’Espai Provença disposa d’un auditori concebut per a presentacions, jornades, rodes de premsa, cursos i tallers formatius, conferències i altres.

Equipament tècnic i logístic

  • L’Espai Provença està dotat d’equipament ofimàtic, informàtic, connexió WIFI i audiovisual per donar-te el suport necessari.

 

  • Addicionalment i sota comanda, et podem proporcionar els serveis externs que necessitis, sota la premissa d’oferir la millor relació qualitat – preu: hostesses, càtering, material promocional, retolació, reprografia i d’altres.

 

  • L’Espai Provença disposa de magatzem i guarda-roba, per a l’ús dels clients, amb tota la garantia de seguretat.
NEWS
 
What others say about us
further info
SEND US
YOUR BID
Access to procurement
further info
PRESENT YOUR
BUSINESS
Let’s talk
further info
Send us any suggestions and we will answer as soon as possible
Access the documentation, materials, videos and photographs of our spaces

This website uses its own cookies in order to facilitate the use of our website. If you continue browsing we understand that you accept its use. More information.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca