favorits
A AResponsable: Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) amb CIF Q0801576J i domicili a Carrer dels Vergós 44. - 08017 - Barcelona. – Dades contacte del DPD : [email protected].

La finalitat és la gestió de la relació comercial amb els possibles arrendataris dels locals comercials i espais disponibles pertanyents a FGC. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos legalment previstos.

Les dades es conservaran fins que siguin necessàries per la finalitat per la qual han estat recollides i/o temes legals. Teniu dret a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Aquest dret es pot exercitar enviant correu al responsable que figura a la capçalera de la clàusula. També podeu presentar reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades personals, l´informem que les seves dades de caràcter personal seran incorporades a un fitxer de titularitat de FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA amb la finalitat de gestionar la relació comercial amb els possibles arrendataris dels locals comercials i espais disponibles pertanyents a FGC. Els drets d´accés, rectificació, cancel·lació i oposició podran ser exercitats adreçant els seus escrits a FERROCARRILS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, ref. LOPD C/Vergós 44, 08017-BARCELONA o a l´e-mail: [email protected].

NOTICIES
RELACIONADES
Què diuen de nosaltres
més informació
ENVIA'NS LA TEVA
OFERTA
Accés a la contractació
més informació
PRESENTA EL TEU
NEGOCI
Parlem-ne
més informació
Envia’ns qualsevol suggerient i et contestarem amb la major brevetat possible.
Accedeix a la documentació, materials, vídeos i fotografies dels nostres espais.

Aquest web utilitza cookies pròpies amb la finalitat de facilitar l'ús del nostre web. Si continua navegant entenem que accepta el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca